Baba a Kopná

21.07.2008 21:09

 

O víkendu 19-20.července jsem se opět nenudil, v plánu byla na sobotu Rallysprint Kopná, která měla své centrum ve Slušovicích a na neděli bylo Mistroství Evropy v závodech do vrchu u slovenského Perneku.

 

Rallysprint Kopná

Z mého pohledu nepodařená rally, neustálé problémy s průjezdností trati a nehodami mi tuto soutěž docela zkazilo. Časový harmonogram byl neustále posunován o značné časové úseky všemu moc nepřidalo a tak jsme předčasně z této soutěže odjeli směr Slovensko, pár fotek v galerii.

 

EBM Matador Slovakia

Další podnik Mistroství Evropy v závodech do vrchu se odvíjel na Slovensku u Perneku na bývalé testovací trati Matadoru

, která je zakončená na kopci BABA (kolik jich tam bylo, se nebudu vyjadřovat :D ). Moje účast se omezila pouze na nedělní závod, který hodnotím jako dobrý, jednak z pohledu diváka, tak tady i organizačně. Celý závod rozhodovalo především počasí, které bylo velmi nestálé. Chvíli bylo slunečno a najednou do toho začalo "krápat" a celá trať byla pod vodou a při povrchu trati to jezdcům značně zkomplikovalo situaci. Nejvíce déšť zasáhlo do chvostu pole, kde jely ty nejrychlejší vozy F3000 a tzv. "placky", tedy skupina CN. Od těchto vozů se očekávalo nejrychlejší časy, ovšem v obou jízdách začlo pršet a tudíž časy nebyly tak fascinující. To dokazuje i překvapující vítězství Alfreda Hilgera na BMW M3 ve skupině A. Fotky opět můžete zhlédnout v galerii

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.